desk.jpg

Nytt samarbeid med Styrke

Settl feirer nytt samarbeid med Styrke! Styrke er en ny tjeneste fra Hovedorganisasjonen Virke. Målet er å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å ta i bruk digitale verktøy som forenkler arbeidsoppgaver og frigjør tid.

Dagens digitalisering rokker ved tradisjonelle forretningsmodeller og har skapt en jungel av nye tjenester. Å navigere i denne jungelen kan være en utfordring. Styrke har derfor samlet et sterkt team som hjelper små og mellomstore virksomheter ta riktige valg. Sjekk ut pressemeldingen, https://blogg.styrke.no/gratis-r%C3%A5d-om-digitalisering-for-sm%C3%A5-bedrifter.

I dag er det forventet at informasjon skal gå raskere, i tillegg flyttes lokale installasjoner over til skybaserte løsninger og rammebetingelsene rundt oss endrer seg raskt. Heldigvis har digitaliseringen også gitt bedre forutsetninger for å sette små og mellomstore virksomheter i førersetet. 

"Våre veier i Settl og Styrke møtes i et felles, brennende engasjement om å hjelpe SMB bedrifter. For Settl betyr dette at vi gjør tilgjengelig profesjonell, lønnsom og effektiv inkasso til bedrifter med alt fra én sak og oppover" - May Britt Falcke, daglig leder i Settl AS

Vi ser frem til samarbeidet og hva det teamet i Styrke vil få til.

 

  

Styrke nytt samarbeid

 

inkasso, små og mellomstore bedrifter, Inkassotips

Forrige innlegg
Forrige