blog-hero.png

Det er dine krav. Slik beholder du kontrollen.

Noen er redde for å miste oversikten over kravene sine om de ikke gjør alt selv. Lær hvordan vi i Settl holder deg 100% oppdatert.

 En av de viktigste årsakene til at noen bedrifter velger å gjøre inkasso selv i stedet for å overlate det til inkassoselskap, er at de frykter å miste kontroll og oversikt ved å involvere en tredjepart. I Settl har vi tatt utgangspunkt i dette fra begynnelsen av, for å skape en løsning der det ikke blir noe problem. Slik har vi gjort det.

 

Krav oppdatert i sanntid

Fordelen med å gjøre inkassoprosessen digital, er at det blir veldig lett å oppdatere alt så fort noe nytt blir gjort. Kundeportalen vår gjør det ikke bare enkelt å registrere saker, men også å sjekke hvordan de ligger an. Om vi så sender inkassovarsel, ringer for å snakke med skyldner, eller sjekker kreditthistorikken deres, vil vi øyeblikkelig notere det i kundeportalen din.

 

Kontakt oss direkte på nett

Kundeportalen gir deg også muligheten til å sende spørsmål direkte til saksbehandler. Vi vil gjøre det samme om vi trenger informasjon fra deg. Siden så mye gjøres på nett, betyr det også at vi er pålogget stort sett hele tiden, noe som sikrer deg raskt svar. Du kan lett bla deg tilbake i historikken, for å huske hva vi allerede har diskutert. Kunderådgiveren din er uansett aldri mer enn en chatmelding eller en telefon unna.

 

Du beholder kontrollen

Det er vanlig å gi visse fullmakter til inkassoselskapet når de tar over en sak, for å spare en del dobbeltsjekking og diskusjon, men det betyr også at du får mindre du skulle ha sagt. Et typisk eksempel er et krav som automatisk blir tatt til forliksråd, med mulige rettsomkostninger og ikke minst tidsbruk du helst skulle ha unngått.

 

Vi har valgt å skrive kontrakter som ikke overfører råderetten til oss, for å sikre deg som kunde full kontroll. Før vi tar et skritt som kan føre til økt tids- og pengebruk for deg (typisk rettslig forfølgelse), vil vi kontakte deg i forkant. Dermed kan vi sammen komme fram til hva vi ønsker å gjøre videre.

 

bli bruker

Inkassoselskap

Forrige innlegg Neste Innlegg
Forrige Neste

Related